Γιατί να γίνετε συνεργάτες

Η μέχρι σήμερα αναπτυξιακή μας πορεία τόσο στο δίκτυο Premium Quality Stores όσο και σε επίπεδο B2B, έχει αποδείξει ότι η ΝΙΟΤΙ, μία σύγχρονη ελληνική επιχείρηση στον τομέα της φυσικής ομορφιάς που εξελίσσεται συνεχώς, είναι η ασφαλής επιλογή για όσους αναζητούν σίγουρη απόδοση της επένδυσης τους.

Η αυξανόμενη τάση του καταναλωτικού κοινού προς τα καλλυντικά φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, δημιουργεί μία μοναδική ευκαιρία για το ελληνικό επιχειρείν, την οποία έχουμε κατανοήσει σε βάθος. Από τα Premium Stores ΝΙΟΤΙ τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά της φιλοσοφίας μας μέχρι και την συσκευασία, το πάθος μας και η αγάπη μας για τη φυσική ομορφιά είναι ευδιάκριτο.

Για αυτό και στη ΝΙΟΤΙ οι σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους συνεργάτες μας δεν είναι πελατειακές αλλά ουσιαστικές. Επενδύουμε στην πλήρη εκπαίδευση των συνεργατών μας, εξελίσσουμε την προϊοντική μας γκάμα με νέους κωδικούς με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας να εγγυάται την υψηλή ποιότητα των φυσικών καλλυντικών ΝΙΟΤI, που ήδη έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες, με αμφίδρομη επικοινωνία και να αποτελέσουμε από κοινού τους πρεσβευτές της Ελληνικής Φυσικής Ομορφιάς εντός και εκτός συνόρων.

Θα χαρούμε να γίνετε συνοδοιπόροι μας.

WHOLESALE-01
WHOLESALE-02
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες συνεργασίας συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 29 Στάση Μετρό Παπάφη Τ.Κ. 546 39 – Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 23155 24176 & 23155 24179 Kινητό: 6945 641696 Email: sales@nioti.bio    Αποδεχομαι τους ορους χρησης